Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

2012 - Anul marii pacaleli sau paralela existentiala

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

 „De la inceputul anului 2012, am observat alaturi de multi colaboratori ca unele canale de televiziune, considerate de mediul academic drept «surse serioase si stiintifice de informare», ma refer aici la National Geographic Channel, Discovery, Science, prezentau in mod repetat filme documentare ce trateaza toate o singura tema - Invazia extraterestra a Terrei.

   Toate aceste filme erau prezentate in mod obsesiv, intercalate cu o serie de filme ce prezinta asa-zisa «teorie a catastrofelor» vizavi si de halucinantul scenariu legat de data de 21.12.2012.

   Este evident faptul ca traim cu sabia lui Damocles asupra capului, asta daca este sa fim sinceri cu noi si cu posibilitatea extinctiei vietii pe Terra...

   Incepe sa mi se formeze convingerea din ce in ce mai sigura ca de fapt ni se pregateste ceva pentru aceasta data (sau in jurul acestei date) de aici de pe... Pamant!!

   Iata si un argument, cred eu, foarte convingator...

   Putini sunt cei ce stiu ca astazi, in 2012, pe teritoriul continentului Europa sunt mai multe buncare decat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial sau decat in timpul Razboiului Rece !

   Este stiut ca dupa anul 2000 numarul si frecventa fenomenelor meteoclimatice extreme a crescut im mod alarmant.

   Deosebit de ingrijorator este faptul ca pe acest fond, exista informatii sigure ca folosirea pe scara mare a tehnicilor de modificare a mediului inconjurator in scopuri strategico-militare, adica a razboiului geoclimatic, a devenit o realitate a zilelor noastre.

   Dincolo de aceste realitati, faptul ca specialistii in Fizica Soarelui se recunosc invinsi in a mai putea prognoza cu exactitate viitoarea evolutie a activitatii solare si a influentei acesteia asupra biosferei terestre este revelatorie pentru haosul din zona prognozei stiintifice a evolutiei in viitor a factorilor geoclimatici de pe planeta noastra.

   Am participat la o reuniune internationala ce a avut drept scop evaluarea «Profetiei Apocalipsei anului 2012».

   Specialistii au recunoscut in majoritate covarsitoare ca aceasta profetie nu are nimic stiintific real legat de data de 21.12.2012.

   Evenimente cu caracter catastrofic pentru Terra au inceput sa fie prognozate pentru anii 2013, 2014, 2016, 2018 sau chiar 2022-2024!!!

   Am propus atunci si eu in interventia mea sa mutam anul «Apocalipsei» in 2029, avand ca argument ipotetica ciocnire a Terrei cu asteroidul Pophis !

   Vreau sa va spun ca desi nu aveam nici cea mai mica prezumtie ca aceasta idee va fi acceptata, in unanimitate, intr-un ropot de aplauze, s-a convenit ca intr-adevar studiile futurologice indica faptul ca acest an este cel mai apropiat ca previzibilitate de producerea unei catastrofe la nivel planetar.

   Legat de acest fapt, veti intalni in carte atat concluziile asupra posibilitatii de producere a unui asemenea eveniment, cat si metodele de lupta impotriva acestei ipotetice intamplari cosmice, dezbatute chiar la noi, la Bucuresti !

   Cartea de fata reda o paralela «realitate» dintr-un unghi foarte posibil de acceptat ca real...

   In ultimele doua decenii, multe dintre subiectele Culturii Teoriei Conspiratiei s-au dovedit a fi mult mai reale decat ne asteptam.

   Poate ca ar trebui sa fim mai circumspecti si mai vigilenti fata de calitatea si scopul unor informatii si scenarii ce ni se impun cu forta de centrele de putere mondiale !

 «Anumite locuri si regiuni de pe Terra sunt deosebit de frumoase, curate si bogate, dar ce pacat ca sunt... locuite de cine nu trebuie», spunea un reprezentant al grupului «Illuminati».

   Sa nu uitam ca experimentul criminal SIDA pe continentul Africa a urmarit tocmai decimarea, anihilarea populatiei acestui continent.

   Revenind la ideea de inceput, cred, sunt din ce in ce mai convins, ca invaziile extraterestre si Apocalipsele geoclimatice planetare sunt regizate aici, pe Terra, de grupuri economico-financiaro-militariste interesate inclusiv de ceea ce se numeste reglarea populatiei Terrei la o cifra acceptabila acestor grupuri planetare interesate !!!“ - Emil Strainii

Produs publicat in 2012 de Ullmann Publishing
Data aparitiei: Septembrie 2012
Colectia Stranger Secret Files
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 309
ISBN: 978-973-50-3583-9
Mai mult