Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pe marginea prapastiei

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Alaturandu-se unor carti de mare succes precum Razboaiele fantoma sau Trufie imperiala, Pe marginea prapastiei  reprezinta o contributie esentiala pentru istoria americana contemporana, fiind o lectura fascinanta si indispensabila oamenilor responsabili de pe intreg spectrul politic.

Tyler Drumheller, fost sef al operatiunilor clandestine ale CIA din Europa, a parasit CIA la inceputul anului 2005. Cariera lui s-a desfasurat pe parcursul a mai mult de douazeci si cinci de ani, in care a fost sef al celui mai mare birou de peste hotare al agentiei si in care a lucrat, in calitate de ofiter superior de operatiuni, si in alte regiuni ale lumii.

Elaine Monaghan a fost corespondent strain pentru Reuters in fosta Uniune Sovietica, in Balcani, in Irlanda de Nord si la Washington D.C., din 1993 pana in 2002, apoi pentru cotidianul londonez „Times”, pana in 2005. In prezent, este stabilita la Washington si scrie saptamanal un editorial, intitulat „In strainatate in America”, pentru editia electronica a „Times”.

Produs publicat in 2008 de Minerva
Data aparitiei: Ianuarie 2008
Colectia Politologie
Format: 110x180
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 416
ISBN: A328M
Mai mult