Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ghid de conversatie si civilizatie roman-francez, cu CD

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Tematici de conversatie, teme de civilizatie, CD multimedia de acompaniament care permite utilizatorului sa vizualizeze si sa asculte secventele conversationale. CD-ul dispune de un motor de cautare propriu, dupa cuvinte sau expresii si de o functie AutoPlay care usureaza invatarea si permite perfectionarea dictiei. Se adreseaza autodidactilor care isi propun sa invete limba franceza vorbita fara a avea neaparat un profesor si cuprinde:

  • 22 de capitole grupand 79 de tematici de conversatie, cu aproximativ 3000 de secvente conversationale prezente atat in limba romana cat si in limba franceza;
  • 11 teme de civilizatie franceza de actualitate redactate in limba franceza pe baza unor surse franceze de actualitate;
  • index exhaustiv de termeni in limba romana continand peste 2800 de intrari de termeni distincti;
  • index de sigle si abrevieri atat in limba romana cat si in limba franceza.


CD-ul multimedia de acompaniament contine o aplicatie informatica prin care utilizatorul vizualizeaza si asculta cele peste 3000 de secvente conversationale in limba franceza. Inregistrarea fiecarei secvente scrise in limba franceza este accesibila printr-un singur click. CD-ul dispune de un motor de cautare propriu dupa cuvinte sau expresii, in limba franceza sau in limba romana, si de o functie de AutoPlay care usureaza invatarea si permite perfectionarea pronuntiei in limba franceza.

Necesitati/Compatibilitati Hardware: CD-ul poate fi utilizat pe un computer personal dotat cu:

  • minim 128MB-RAM,
  • procesor de minim 500MHz,
  • monitor cu rezolutie minima de 800x600xHighColor (16 bit),
  • placa de sunet,
  • boxe.

Inregistrarea licentei de utilizare a softului se face telefonic sau prin email urmand indicatiile de pe interfata programului. Inregistrarea licentei software este obligatorie pentru activarea programului.

Produs publicat in 2007 de Aramis
Data aparitiei: Ianuarie 2007
Colectia Multimedia
Format: 125x170
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 208
ISBN: A542F2
Mai mult