Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mana din cer – Povestiri religioase pentru copii

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

«Ajutati-ma si pe mine sa-mi iau o pâine, sunt un copil orfan, care doarme pe strazi? Dumnezeu sa va ajute si sa aiba mila de voi! «Tatal nostru care ne esti în ceruri / Sfinteasca-se numele Tau?? Amin!»
Un pui de om asezat în genunchi prin lungile vagoane de metrou sau cutreierând peroanele cu mânuta întinsa în speran?a ca va primi un banut.
L-am vazut de nenumarate ori cu hainele zdrentuite si descult, cersind mila calatorilor. Palid si încercanat, îsi petrecea zilele repetând la infinit aceleasi cuvinte: drama lui si rugaciunea "Tatal nostru?. Cu toate acestea, avea în ochi un soi de lumina nedefinita.
Într-o zi, asteptând metroul, l-am vazut pe peron trecând de la un calator la altul. Când s-a apropiat de mine, i-am zâmbit si i-am dat un pachetel cu mâncare.
- Bogdaproste. Dumnezeu sa va ajute! a spus.
- Cum te cheama? l-am întrebat.
- Bogdan, mi-a raspuns scurt.
- Si câti ani ai?
- Nu stiu, de când eram mic sunt pe strazi. Am venit o data cu bunicii la Bucuresti si ori m-au pierdut, ori m-au lasat aici ca nu mai aveau ce sa-mi dea de mâncare, a început sa-mi povesteasca, având un vocabular uimitor pentru conditia lui de copil orfan. Când am venit cu bunicii la Bucuresti, stiu ca aveam aproape cinci ani, iar de-atunci nu stiu câti ani au trecut. Lumea zice ca nu am mai mult de 11-12 ani, asa o fi?» (Fragment din «Mâna din cer»)


O carte despre copii, pentru copii, dar care ar trebui sa o citesca si parintii.
Lucruri dure dar care inca mai exista in societatea noastra, si nu numai, dar care, unele dintre ele nu ar trebui sa mai fie...

Produs publicat de Andreas
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 72
ISBN: 978-973-8958-15-9
Mai mult