Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Algebra

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta lucrare este publicata la editura Corint.

Elementele de baza in rezolvarea de exercitii si probleme.

Culegere de exercitii si probleme aplicative pentru gimnaziu si liceu.

Aceasta lucrare isi propune sa ofere intr-o forma compacta, dar nu sumara, si evitand intentionat o prezentare sofisticata, sinteza elementelor teoretice de baza ale instrumentarului practic din algebra invatamantului mediu.

Lucrarea ofera un material usor accesibil si unitar, sintetic, dar detaliat, incat sa poata fi utilizat pentru insusirea, aprofundarea si recapitularea cunostintelor de algebra.
Notiunile teoretice sunt insotite de exemple si sugestii de aplicare; din acest punct de vedere, lucrarea constituie un ghid practic aplicativ, care poate fi consultat si utilizat eficient chiar in timpul rezolvarii unui exercitiu sau a unei probleme concrete de algebra.
Volumul cuprinde exercitii si probleme aplicative, cu indicatii de rezolvare si raspunsuri, precum si exercitii si probleme aplicative fara indicatii si raspunsuri. Modul de prezentare vizeaza un nivel mediu de pregatire prealabila. Lucrarea este utila elevilor atat in pregatirea scolara curenta, cat si, mai ales, in pregatirea premergatoare diverselor forme de testare sau examinare.

Produs publicat in 2009 de Corint
Format: 145x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 144
ISBN: 973-135-502-3
Mai mult