Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Calitatea serviciilor hoteliere. Sinteze si instrumente de evaluare. Auxiliar curricular, domeniul turism pentru clasa a X-a

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Constituie un material didactic ajutator atat pentru cadrele didactice, cat si pentru elevi; respecta Standardul de pregatire profesionala si curriculumul pentru clasa a X-a, Ciclul inferior al liceului filiera tehnologica, domeniul de pregatire de baza Turism si Alimentatie, domeniul de pregatire generala Turism, Modulul Calitatea serviciilor hoteliere. Modulul mentionat este tratat in manualul Turism si alimentatie (autori Stefania Mihai, Valentina Capota, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru si Carmen Ionesti), aparut la Editura CD Press.

Lucrarea contine, in Partea I, fise de documentare, care reprezinta un alt mod de organizare si structurare a continuturilor stiintifice deosebit de atractiv pentru elevi si mai usor de utilizat in activitatea de predare - invatare.

In partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmaresc atingerea competentelor profesionale pe baza criteriilor de performanta, in conditiile de aplicabilitate descrise in standardele de pregatire profesionala.

 

Produs publicat in 2012 de CD Press
Data aparitiei: Septembrie 2012
Format: 210x280
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 64
ISBN: 978-606-528-135-6
Mai mult