Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Educatie financiara. Banii pe intelesul copiilor. Caietul elevului

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Auxiliarele curriculare Educatie financiara. Banii pe intelesul copiilor explica elemente fundamentale despre bani si banci, abordand un subiect foarte important care nu prea este tratat in literatura pentru copii.

Bunul obicei al economisirii incepe inca de la o varsta frageda. De aceea, consideram ca, explicandu-le elevilor importanta si procedurile economisirii, precum si operatiunile bancii in general, aceste auxiliare curriculare contribuie la conferirea unei increderi a copiilor in banci, dar si la deprinderea procedeului economisirii si cheltuirii banului cu intelepciune.

Aceasta editie noua a auxiliarelor a fost elaborata ca urmare a propunerilor de imbunatatire formulate de elevii de varste diferite si de cadrele lor didactice din tara. Printre aceste recomandari se numara si aceea de a utiliza mai multe jocuri pentru fixarea notiunilor predate. In acest context, Caietul elevului a fost elaborat in vederea sprijinirii elevilor din Romania pentru a intelege si retine cat mai multe date si informatii despre bani si banci. Caietul elevului respecta principiile psiho-pedagogice ale invatarii, deja cunoscute si recomanda noi metode atractive de predare, prin joc sau „Arta prezentarii vizuale“ si tine seama de cele mai adecvate metode pentru dascali in predarea acestor notiuni noi in cadrul optionalului de educatie financiara pentru invatamantul primar. Prin jocurile distractive, rebusurile si desenele de colorat urmaresc, de fapt, repetarea si fixarea notiunilor teoretice introduse prin manual. Astfel, folosind un limbaj simplu si clar, apeland la proiectii de filme documentare, folosind echipamentele de tehnica de calcul si vizualizare, intalniri si dezbateri in care sa fie invitati in mijlocul elevilor specialisti din domeniu, elevii vor fi atrasi si vor retine mult mai usor noile concepte si proceduri.

Ajungem la concluzia ca, inca de mici, copiii, trebuie sa inteleaga ce sunt, la ce folosesc, cat sunt de importanti, cat de greu se obtin si cu cata grija trebuie sa cheltuiasca BANII.

Veti intelege toate aceste lucruri daca veti citi cu atentie auxiliarul curricular MEducatie financiara - Banii pe intelesul copiilor si veti lucra testele si problemele din Caietul elevului.

 

Produs publicat in 2011 de Oscar Print
Data aparitiei: Ianuarie 2011
Format: 210x297
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 56
ISBN: 978-973-668-289-6
Mai mult