Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Jocul Norilor

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Un joc original care va captiva atat copiii cat si adultii indiferent de varsta si preocupari. Pachetul contine desenele norilor-emotii, nori solari (emotii placute) si nori lunari (emotii neplacute). Se poate juca in 2,3,4 sau 5 si reprezinta instrumentul cel mai bun pentru exersarea conceptului de transformare a emotiilor "Zana Norilor".

Exista pana in acest moment 3 reguli de joc - practic sunt 3 jocuri intr-unul singur, dar cel mai simplu si haios este cel in care un jucator extrage o carte si mimeaza emotia respectiva. Cei din jur trebuie sa ghiceasca pentru a acumula cat mai mult puncte/carti. Ai voie sa si vorbesti, exprimarea iti apartine, doar sa nu spui NUMELE sentimentului sau starii respective, doar cei din jur au voie sa ghiceasca.

L-am jucat in familie, cu copii de gradinita si de scoala, cu parinti si cu prieteni. Distractia e maxima si, in plus, "pleci cu ceva acasa": aflii ca emotiile pot fi transformate (este vorba de prima regula de joc) si ca tu ai puterea de a o face. Aflii ce imensa e lumea ta interioara si cat de fascinanta este lumea sentimentelor tale!

Va invit sa incercati acest joc de care veti fi uimiti, sau mai precis va veti uimi voi pe voi cat control aveti asupra propriilor ganduri si emotii.

L-am creat pentru copii dar am descoperit ca imi place si mie atat de mult incat, alaturi de copiii mei, descoperim mereu si mereu alte reguli creand alte jocuri.

Produs publicat in 2010 de Zana Norilor
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 34
Mai mult