Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Para Sara Balaioara - poveste pentru copii de 3-5 ani

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Fructele sunt aliatele copiilor in orice situatie. Ele dau vitamine, bucurie, sanatate. De aceea, mari si mici iubesc (sau asa ar trebui) fructele.

In carticica pe care tocmai o rasfoiesti, prietene, eroina principala este o para pe care o indragesti pe loc. Sara Balaioara si prietenele ei din livada sunt fermecate pentru ca s-au nascut din praful magic al unei zane misterioase. Viata lor este plina de aventurile copilariei. Veselia jocului, pretul neascultarii si prietenia salvatoare sunt cateva din ingredientele acestor aventuri.

Autoarea, Luiza Chiazna, cunoaste foarte bine universul copiilor pe care ii antreneaza intr-o poveste plina de culoare si candoare. Iubirea parintilor, altruismul prietenilor si creativitatea specifica varstei insotesc nazdravaniile Sarei si ale prietenilor ei.

Ilustratia realizata de semnatara textului insoteste actiunea, calauzind micii cititori, pas cu pas, spre finalul povestii… Am scris final? Nu, prietene, aventurile vor continua, asa ca fii cu ochii pe para Sara Balaioara!

Produs publicat in 2016 de Lizuka Educativ
Data aparitiei: Aprilie 2016
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 32
ISBN: 978-606-93304-2-5
Mai mult