Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Calatoria. Un ghid exceptional pentru vindecarea vietii tale si eliberarea ta

(36 voturi)
In curand!
Prezentare

In anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticata cu o tumoare de marimea unei mingi de baschet, care a determinat-o sa inceapa o calatorie absolut remarcabila, ce a condus-o catre revelarea propriului suflet, catre eliberare si catre vindecare. Sase saptamani si jumatate mai tarziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sanatoasa - fara medicamente si fara vreo operatie chirurgicala.

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absoluta, permitandu-le apoi altor mii de oameni sa se elibereze de blocajele lor fizice si emotionale. In cartea de fata, Brandon ne impartaseste tehnicile sale unice, profund transformatoare.

Calatoria ne permite sa ajungem direct la cauza ultima a problemelor cu care ne-am confruntat vreme indelungata, dupa care ne ofera instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde si de durabile. Durerile cronice pur si simplu dispar. La fel si anxietatea, depresia si blocajele sexuale, mania, durerea si lipsa pretuirii de sine, dependentele si bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise intr-un limbaj usor de inteles, fara termeni de specialitate, cartea Calatoria iti permite sa:

  • Scapi de blocaje fizice si emotionale care te-au marcat ani la rand
  • Iti revelezi geniul interior
  • Iti traiesti viata ca pe o expresie a potentialului tau suprem
  • Experimentezi fericirea nemarginita din interiorul tau
  • Devii cu adevarat liber
Produs publicat in 2009 de Adevar divin
Data aparitiei: Octombrie 2009
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 237
ISBN: 978-606-8080-11-6
Mai mult