Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Constelatiile familiale

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

Viata fiecaruia dintre noi este guvernata de principii care functioneaza dincolo de dorintele si de angoasele noastre. Daca, pe de o parte, beneficiem cu totii de liberul arbitru, este esential sa stim ca, pe de alta parte, propria noastra existenta este puternic influentata nu numai de predecesorii directi – parintii – cat, mai ales, de membrii unei vaste constelatii familiale.

Constelatia familiala ne influenteaza destinele intr-o asemenea masura, incat putem suferi si muri „din solidaritate“, fara a intelege legaturile noastre cu aceasta constelatie ai carei membri au trait mai multe generatii inaintea noastra.

De fapt, constelatia familiala are un suflet comun, care o mentine unita si o orienteaza. Cu alte cuvinte, dincolo de aspectele sale psiho-sociale, constelatia familiala are o dimensiune si o natura pe care le putem numi „religioase“. A deveni tu insuti inseamna, asadar, a intelege sursa propriei „alienari“ si a integra dimensiunea religioasa a propriei vieti inainte de a incepe o terapie pe care trebuie s-o numim terapia sufletului. Bert Hellinger ne propune intelegerea acestei metode, care-l indeamna pe fiecare dintre noi sa-si redefineasca legaturile care il unesc cu ceilalti si natura lor religioasa.

Bert Hellinger s-a nascut in 1925. A facut studii de filosofie, teologie si pedagogie. Dupa saisprezece ani petrecuti ca misionar catolic si preot paroh alaturi de zulusii din Africa de Sud, se intoarce in Germania, unde devine mai intai psihanalist, apoi elaboreaza metoda de terapie sistemica familiala.

Produs publicat in 2015 de Philobia
Data aparitiei: Octombrie 2015
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-8560-29-8
Mai mult