Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Povesti orientale ca instrumente de psihoterapie

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Ce sa faci cand te macina grijile si nu poti dormi din pricina lor? Dar cand te incrancenezi intr-o situatie pe care o consideri fara iesire? Cat e de util sa te compari cu altul? Iata unele dintre intrebarile la care istorisirile din aceasta carte va vor ajuta sa reflectati. Ele aduc in scena regi si invatati, oameni simpli, tineri si batrani, animale, care ajung sa fie puse in incurcatura din cauza propriului comportament sau a unui mod unilateral de a vedea lucrurile.

Tot ele ofera si solutia, sosita de cele mai multe ori paradoxal. Iar prin aceasta sunt vindecatoare, caci psihicul are nevoie uneori doar de o mica deschidere pentru a-si gasi un nou fagas, benefic. Povestile culese de Nossrat Pessechkian, carora le sunt adaugate exemple din cazuistica autorului, pot fi folosite in cadrul psihoterapeutic, in demersul de autoajutorare sau pot constitui, pur si simplu, o lectura placuta, capabila sa imbogateasca mintea si sufletul.

Nossrat Peseschkian este psihoterapeut, specialist in psihiatrie si neurologie si fondator al psihoterapiei pozitive. S-a nascut in Persia in 1933 si traieste in Germania din 1954. De acelasi autor au mai aparut la Editura Trei: Psihoterapie pozitiva (2002) si Psihoterapia vietii cotidiene (2009).

Produs publicat de Trei
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 192
ISBN: 978-606-40-0269-3
Mai mult