Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Sfintele Pasti - Credinta, Datini si Preparate Culinare

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea Sfintele Pasti - Credinta, Datini si Preparate Culinare a fost publicata la Pro editura si tipografie.

Inrositul oualor in stilul traditional 

Odinioara,ouale se inroseau folosindu-se culori extrase din plante. Frunze,tulpini sau radacini de la diverse plante erau fierte,obtinandu-se astfel o culoare suficient de placuta si persistenta. Perioada de recoltare a acestora era foarte importanta,cum important era si stadiul de dezvoltare la care se face recoltare,in vederea obtinerii unei vopsele de calitate. Ouale se introduceau pentru un timp precizat de experienta in vopseaua vegetala astfel obtinuta. Pentru a se pastra culoarea cat mai mult timp,ouale se curatau foarte bine de orice urma de grasime inainte de vopsire,iar dupa vopsire se ungeau pe deasupra cu ulei sau cu grasime animala.

Produs publicat in 2013 de Pro Editura si Tipografie
Data aparitiei: Aprilie 2013
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 270
ISBN: 978-973-145-266-1
Mai mult