Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vrajitorul Apei, Vol. 1

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

In fiecare picatura de apa de izvor se afla mai multa energie decat poate produce in prezent o centrala electrica de dimensiune medie.
Apa - fundamentul vietii. Totusi, cat de des ne oprim pentru a observa adevarata sa importanta, adevarata sa natura?
Viktor Schauberger a fost un geniu care a combinat spiritul sau de observatie a Naturii cu intuitia sa brilianta si cu inteligenta sa ascutita. El a studiat apa toata viata - de la izvoarele de munte pana la cursurile raurilor, si de la sursele de apa din gospodarie pana la centralele hidroelectrice - dezvoltand teorii profunde si diferite radical de curentul general, despre aceasta forma de energie, ceea ce i-a adus si numele de Vrajitorul apei.
Conform lui Schauberger, apa se aseamana cu sangele din organism - cea mai importanta substanta datatoare de viata si generatoare de energie de pe planeta. Totusi, daca este manuita gresit, cu ignoranta, ea devine bolnava afectand oamenii, animalele si plantele, cauzand slabiciune fizica iar in cazul oamenilor ea produce si deteriorarea morala, mentala si spirituala.

In aceasta carte veti gasi informatii despre:

  • Pulsatia naturala a apei si cum poate fi ea mentinuta;
  • Cum diferente minuscule ale temperaturii apei influenteaza functionarea naturala a apei in pamant, in plante si in rauri;
  • Conversia naturala a apei sarate in apa proaspata;
  • Consecintele sterilizarii si clorinarii apei.

Callum Coats a colectionat, tradus si editat materialele pentru ceea ce promite a fi cel mai complet studiu despre munca si viata extraordinara pe care a avut-o Viktor Schauberger.
Seria de patru volume, din care acesta este primul, Ecotehnologii include studiile lui Schauberger despre apa, sol, copaci si fertilitate, dar si aplicatii practice extraordinare pentru a conlucra cu Natura si pentru a genera Free Energy.

Produs publicat in 2009 de Excalibur
Data aparitiei: Ianuarie 2009
Colectia Spiritualitate
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 340
ISBN: 978-973-1930-23-7
Mai mult