Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pelerinul iubirii milostive, Sf. Ioan Paul al II-lea in Romania

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Sf. Ioan Paul al II-lea se desprinde din paginile cartii ca un inger bun si intra cu blandete in inima cititorului, atingand toate corzile si lasand o amprenta de nesters, asa cum a atins odinioara pe toti cei cu care s-a intalnit, buni sau rai, in calatoriile sale lungi cat de trei ori distanta de la pamant la luna, schimband in bine si cele mai impietrite inimi...

Paginile cartii surprind pe un Karol Wojtyła nascut din suferinta poporului polonez, suferinta de care nu va fi scutit nici el, dar care il va cali si forma pentru misiunea petrina, pe care o va implini cu zel apostolic pana la ultima suflare. Nenumaratele sale calitati si dragostea de munca il vor face curand remarcat de ierarhia bisericeasca si-i vor deschide drumul spre cea mai mare responsabilitate in Biserica, pe scaunul lui Petru, dar firul rosu care strabate toata viata sa si care-l caracterizeaza cel mai bine pe Karol ca tanar, student, preot, episcop si papa este de om al rugaciunii. Toate actiunile sale sunt insotite de rugaciune; deciziile mari sunt rodul rugaciunii. Increderea in puterea rugaciunii este nemarginita.

Cartea aceasta nu este o simpla biografie a Marelui Papa Ioan Paul al II-lea, iar personalitatea sa complexa, prinsa in contextul istoric in care a trait si cu referinta la momente din alte perioade istorice poloneze semnificative, invita la reflectie asupra multor afirmatii indraznete si provocari riguros argumentate, dar care vor face subiect de dezbateri interesante in cercul celor vizati.

Produs publicat in 2016 de Galaxia Gutenberg
Data aparitiei: Ianuarie 2016
Format: 160x230
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 508
ISBN: 978-973-141-608-3
Mai mult