Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Acum si aici

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine.
Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.

"Vietile noastre sunt fundamentate pe frica de moarte. Frica de moarte a creat societatea, natiunea, familia si prietenii. Frica de moarte ne?a facut sa alergam dupa bani si ne?a facut dornici sa ajungem in pozitii mai inalte. �i cel mai surprinzator lucru este ca toti zeii si toate templele noastre au fost ridicate tot din frica de moarte. �i nimic nu este mai fals decat moartea. Toate sistemele de viata pe care le?am creat au devenit false din cauza credintei noastre ca moartea e adevarata. De unde sa stim ca nu exista moarte? Pana nu ajungem sa cunoastem asta, nici frica noastra de moarte nu va disparea. Pana cand nu cunoastem falsitatea
mortii, vietile noastre vor ramane false. Atata vreme cat exista frica de moarte, nu poate sa existe viata autentica. Atata vreme cat tremuram de frica mortii, nu putem sa ne adunam puterile ca sa ne traim viata. Poti sa traiesti doar atunci cand umbra mortii a disparut pentru totdeauna."

Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: Iulie 2018
Format: 130x200
Numar pagini: 16
ISBN: 9786063325977
Mai mult