Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Adevarul suprem referitor la iubire si fericire. Manual practic despre cum sa iti traiesti viata

(11 voturi)
In curand!
Prezentare

„Acum aproape 40 de ani eram cu spatele la zid. Mi se mai dadusera trei luni de trait, asa ca am fost fortat sa caut cele mai importante raspunsuri ale vietii. In acest scop, m-am intrebat care este lucrul pe care si-l doresc absolut toti oamenii, si am primit raspunsul cu usurinta: cu totii ne dorim sa fim fericiti! Secretul obtinerii unei fericiri perpetue consta in eliminarea tuturor sentimentelor negative pe care le-ai acumulat vreodata. Daca vei elimina aceste sentimente negative, nu numai ca iti vei amplifica starea de fericire, dar toate aspectele vietii tale se vor imbunatati in egala masura! Banii, starea de sanatate, felul in care arati etc., etc. Acesta este singurul raspuns pe care l-ai cautat vreodata, si este unul cat se poate de simplu. Ingaduie-ne sa iti impartasim acest secret. Nu ai nimic de pierdut, dar ai totul de castigat!“ - Levenson Lester

Ce este iubirea?
Iubirea este sentimentul daruirii fara dorinta de a primi ceva in schimb.
Daruirea iubirii atrage dupa sine primirea iubirii.

Ce este fericirea?
Singurul loc in care putem simti fericirea este in interiorul fiintei.
Fericirea este totuna cu capacitatea individului de a iubi.

Obiectivul nostru principal: realizarea de sine!

Obiectivul pe care ni-l propunem noi este fericirea desavarsita, fara niciun fel de tristete. Aceasta echivaleaza cu o eliberare deplina si cu atingerea unei stari de constiinta nelimitate.

Toti oamenii cauta eliberarea si fericirea absoluta, fie in mod constient, fie inconstient.

Cu alte cuvinte, obiectivul nostru este realizarea de sine.

 

In anul 1952, la varsta de 42 de ani, Lester a avut un al doilea atac de cord. In acele vremuri nu existau chirurgia bypass sau transplanturile de inima. De aceea, cand a iesit de la reanimare, medicii i-au spus:

- Lester, ne pare rau ca trebuie sa iti spunem acest lucru, dar nu mai ai decat doua saptamani de trait, cel mult trei, iar noi nu mai putem face nimic pentru tine. De aceea, te trimitem acasa.

Asadar, Lester a plecat acasa.

Fiind fizician de formatie, el stia ca daca dorea sa supravietuiasca, trebuia sa stearga cu buretele tot ce a trait pana atunci si sa o ia de la zero. De aceea, a inceput sa isi examineze intreaga viata. Cu aceasta ocazie, a observat ca ori de cate ori isi dorea ceva cu mare ardoare se imbolnavea, si ca dorintele sale foarte intense erau cele care il faceau sa se simta mizerabil. Isi dorea iubire, bani, sa schimbe anumite lucruri, dar ori de cate ori isi examina dorintele, traia o stare de disconfort care sfarsea prin a se transforma intr-o boala. In schimb, atunci cand daruia iubire sau alte sentimente (ori bunuri materiale) fara sa isi doreasca nimic in schimb, nu se imbolnavea niciodata. De aceea, si-a pus intrebarea:

- Oare m-as simti mai bine daca m-as elibera de toate sentimentele mele negative, lipsite de iubire ?

S-a gandit mult la aceasta intrebare si a sfarsit prin a descoperi un lucru care i s-a parut absolut uimitor.

El a observat ca atunci cand era plin de iubire, starea sa de fericire interioara ajungea la apogeu. Asadar, fericirea sa deriva mai degraba din daruirea iubirii, nu atat din primirea ei.

Lester a observat ca atunci cand era plin de iubire, starea sa de fericire interioara ajungea la apogeu. Asadar, fericirea sa deriva mai degraba din daruirea iubirii, nu atat din primirea ei.

Aceasta a fost premisa de la care a pornit.

Produs publicat in 2012 de Adevar divin
Data aparitiei: Mai 2012
Colectia Dezvoltare personala
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 144
Mai mult