Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Calea spre eliberare

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

Stiintta incearca sa patrunda supremul prin obiectiv, prin exterior. Religia incearca sa patrunda acelaSi suprem prin subiectiv. Si yoga este cea mai inalta sinteza; yoga este ambele, Stiinta Si religia luate impreuna. Yoga este suprastiint?�a si suprareligia. Yoga nu este nici hindusa, nici mahomedana, nici creStina – este suprareligioasa. Si normal ca este o suprastiint?�a, pentru ca este Stiint?�a omului – este Stiint?�a chiar a omului de stiint?�a. Ea atinge supremul. De aceea eu ii spun alfa si omega, unio mystica, sinteza suprema. 

Iluminarea nu este un scop. Este o consecint?�a. Nu putet?�i sa o cautat?�i. Nu putet?�i face din ea un scop. Nu poate deveni un obiect al dorint?�ei. Cand incepet?�i sa traiti lipsiti de dorinte, aiciacum, brusc este aici. Este o consecinta. Este o consecint?�a a viet?�ii vitale, a unei fiinte vii – atat de vie si de intensa, atat de inflacarata incat in acest moment ea patrunde atat de adanc in timp incat atinge eternitatea. 

Eu nu sunt aici sa va ofer cunoastere, nu sunt aici sa va ofer teorii. Acest lucru a fost facut de secole si omul a ramas la fel de ignorant ca intotdeauna. Eu sunt aici sa va fac constienti de faptul ca in spatele vostru, in voi, se ascunde o sursa de lumina. Folosit?�i acea sursa. Lasat?�i acea lumina sa straluceasca puternic in voi Si atunci veti avea ceva viu. Atunci indiferent ce probleme apar in viat?�a, nu le veti aborda prin cunoaSterea voastra trecuta – le veti aborda in prezent. 

Produs publicat in 2015 de Mix
Data aparitiei: August 2015
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 302
ISBN: 978-606-8460-37-6
Mai mult