Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Enciclopedie de stil si eleganta

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Un veritabil tezaur de infor­matii savu­roase si utile, arta de a trai in societate, ce are la baza respectul fata de sine si fata de ceilalti.

Doua sute cincizeci de articole, prezentate alfabetic, grupate in noua mari categorii: modul de exprimare si comunicarea, bunele maniere la masa, la birou, in calatorie, la spectacol, la muzeu, la reuniuni pretentioase si la cele mai importante evenimente din viata.

Enciclopedia trece in revista convenientele din lumea intreaga, dar si particularitatile lor, astfel incat veti face fata celor mai inalte exigente, oriunde v-ati afla.

Ce inseamna eleganta? Exista reguli pentru folosirea telefonului mobil? Cum ne comportam la birou? Dar la restaurant, in muzee sau la receptii? Cum organizam o cina festiva? Cum tinem un toast? Care sunt cele mai potrivite formule de adresare? E demodata galanteria? Cum raspundem la un compliment?

 

„Pe masura ce sosesc oaspetii, ajutati-i sa se instaleze confortabil, aproape de o masuta joasa sau de un gheridon. Le oferiti ceasca tinand-o cu mana stanga, iar ceainicul il manevrati cu dreapta. Dupa ce ati umplut ceasca, ii propuneti invitatului lapte, zahar sau lamaie; apoi asezati in fata oaspetilor farfurii de desert individuale, cu furculite speciale si cu servetele sau servete. Continuati cu platourile cu prajiturele, si fiecare se ser­veste. Pentru a bea, ridicati ceasca si farfurioara ei (ca la cafea) avand grija sa nu cada lingurita, fara a ridica insa si degetul mic!“ - Sabine Denuelle

 

Eleganta si rafinament in comportamentul cotidian, dar si in ocazii speciale.

  •  Ce cadou alegem pentru diferite ocazii ?
  • Ce subiecte ar fi de preferat sa evitam intr-o conversatie ?
  • In ce constau bunele maniere la masa ?
  • Ce gesturi sunt permise sau interzise in locurile publice ?
  • Cum sa organizam o petrecere ?
  • Cum sa tratam relatiile de prietenie, sau de dragoste, la locul de munca ?

 

 

 

 

Produs publicat in 2012 de Casa Editoriala Ponte
Data aparitiei: Aprilie 2012
Colectia Savoir-vivre
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 688
ISBN: 978-606-93059-5-9
Mai mult