Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Iubire pentru lucruri imperfecte. Cum sa te accepti intr-o lume care cauta perfectiunea

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

#1 Bestseller international

Cand te iubesti mai intai pe tine, lumea incepe sa te gaseasca demn de a fi iubit.

Multi dintre noi reactioneaza la presiunile vietii inchizandu-se in ei si ignorand problemele, ceea ce uneori are ca rezultat anxietatea sau depresia. Altii decid sa munceasca mai mult la birou, la scoala sau acasa, sperand ca asta ii va face mai fericiti pe ei si pe oamenii pe care ii iubesc. Dar oare nu este de ajuns sa fii tu insuti?

In aceasta minunata urmare a bestsellerului international Opreste-te putin si priveste in jur, calugarul budist Haemin Sunim ne prezinta arta de a avea grija de tine insuti, argumentand ca poti avea relatii implinite si pline de compasiune cu cei din jurul tau doar acceptandu-te asa cum esti, cu toate calitatile si defectele tale.

Iubire pentru lucrurile imperfecte iti va cuceri atat ochii, cat si inima, ajutandu- te sa inveti sa te iubesti pe tine, sa-ti iubesti viata si pe toti cei care fac parte din ea.

"Cu siguranta ca lumii in care traim i-ar prinde bine mai multa iubire, mai multa compasiune si mai multa intelepciune. Haemin Sunim ne arata cum sa le cultivam pe toate trei si sa gasim frumusetea in cele mai imperfecte lucruri - inclusiv in noi insine."
-Susan Cain, autoarea bestsellerului New York Times Quiet

Produs publicat in 2019 de Lifestyle Publishing
Data aparitiei: Aprilie 2019
Colectia In afara colectiilor
Traducator: Crina Doltu
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 271
ISBN: 978-606-789-177-5
Mai mult