Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Jocul interior si Stresul

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Co-autori: dr. Edward S. Hanzelik si dr. John Horton

Domina provocarile vietii

Si implineste-ti potentialul

 

“Aceasta carte este dedicata tuturor oamenilor care cauta stabilitate, calm si intelepciune pentru a face fata provocarilor vietii.” -  Tim Gallwey

Renumitul W. Timothy Gallwey face echipa cu doi medici reputati pentru a oferi un ghid unic pentru sanatatea mintala in lumea volatila de astazi. Jocul interior si Stresul aplica principiile cunoscute din seria atat de populara a lui Gallwey (Jocul interior), care au ajutat atleti de pretutindeni, managementului stresului - personal, profesional, financiar, fizic – si ne arata cum sa accesam resursele interioare pentru a face fata provocarilor vietii si a ne implini potentialul.

 

Jocul interior se axeaza pe resursele ce le avem si ofera unelte pentru a le accesa mai usor. Studiile stiintifice confirma existenta acestor resurse, precum si capacitatea noastra de a ne imbunatati accesul la ele.

 

In prima parte a cartii veti intelege ce este stresul, cum apare si care este propriul nivel de stres. In partea a doua, inveti sa domini stresul, vei afla in detaliu care sunt resursele din interiorul tau ce pot fi accesate pentru a combate stresul. Partea a treia este de departe cea mai importanta: Jocul interior – Unelete de lucru te invata opt tehnici practice si eficiente pentru a face fata stresului.

 

Este o carte pentru cei care au o viata stresata si sunt pregatiti sa schimbe acest lucru. Jocul interior si Stresul este utila si celor care detin controlul asupra stresului din viata lor; acestora le ofera unelte verificate de dominare a stresului pe care sa le adauge la arsenalul personal de resurse de stres management.

 

Ce veti invata cu ajutorul acestei carti:

 

Principiile Jocului interior in contextul stresului

Care este propriul nivel de stres

Care sunt resursele proprii si cum puteti forma cu ele un scut de aparare impotriva stresului

8 tehnici practice si eficiente pentru a face fata stresului

Cui ii foloseste aceasta carte:

Coach & consultanti independenti

HR manageri

Middle & Top management

Medici si psihologi

Profesori

Sportivi de performanta

Si oricui doreste sa invete sa faca fata stresului.

 

  Produs publicat de Spandugino
  Format: 15x20 cm
  Tip coperta: Brosata
  Numar pagini: 303
  ISBN: 978-973-88796-9-0
  Mai mult