Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Nu e sfarsitul lumii

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Dezvoltarea rezilientei si optimismului, in vremurile schimbarii.

Aceasta carte, publicata la editura For you, a fost scrisa de Joan Borysenko, o persoana cu o viziune clara, ce aduce la un loc stiinta, medicina, psihologia si spiritualitatea, pentru a le pune in serviciul vindecarii.

Lumea se afla in stare de criza... insa nu este obligatoriu sa fim si noi. Cunoastem cu totii persoane puternice si energice, care isi revin dupa situatii dificile si isi creeaza viata pe care si-o doresc. Aceasta este promisiunea schimbarii. Alti oameni cedeaza in fata stresului, isi pierd speranta si sanatatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbarii. Vestea buna este ca rezilienta nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura cativa norocosi, ci este o abilitate pe care toti oamenii o pot exersa si stapani.

Persoanele reziliente intampina realitatea cu capul sus, actioneaza, cauta intelesurile profunde ale vietii, rad frecvent si sunt adevarati maestri ai improvizarii. Avem deja de-a face cu un nou fel de selectie naturala. Pe masura ce schimbarea si nesiguranta se accentueaza, cei dominati de stres vor fi din ce in ce mai putin competitivi, iar oamenii plini de speranta si rezistenti la stres vor conduce lumea.

Produs publicat in 2010 de For you
Data aparitiei: Septembrie 2010
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 128
ISBN: 978-973-1701-72-1
Mai mult