Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Omul generos

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Bestseller international - o carte de stiinta pentru toti, cuprinzatoare, care examineaza intreaga existenta umana pentru a arata ca, in fond, cheia catre sex este generozitatea.

Animalele si oamenii deopotriva isi etaleaza cele mai bune calitati pentru a-si cuceri partenerii: tind spre perfectiune, fac eforturi in plus pentru a-i ajuta pe ceilalti si se straduiesc pentru a face lumea mai buna - pe scurt, sunt generosi, iar generozitatea, potrivit celor mai noi descoperiri stiintifice, este ceva foarte sexy.

Cercetarea din mai multe domenii stiintifice ne schimba dramatic imaginea asupra omului. Comportamentul uman s-ar putea sa nu fie bazat, asa cum se credea, pe imperturbabilul, calculatul, rationalul interes propriu, ci mai degraba pe generozitate, comunitate si interes reciproc.

Cu cat sacrificam mai mult, cu atat castigam mai mult, atat din punct de vedere sexual cat si din orice alte puncte de vedere. Aceasta este, desigur, o veste buna pentru omenire. Este uimitor optimismul lui Norretranders, asa cum iese el la iveala pe masura ce autorul intra intr-o larga varietate de subiecte, de la asistenta sociala la razboi, de la robotica la energia cu capacitate de regenerare, de la teoria jocului la genetica, pentru a face un portret ireverentios, erudit si incantator al lui Homo generosus, omul generos.

 

 

Produs publicat in 2008 de Publica
Data aparitiei: Ianuarie 2008
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 296
ISBN: 978-973-88-3656-3
Mai mult