Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Schimband gandirea, iti schimbi viata

(18 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Cum sa-ti descoperi intregul potential pentru succes si realizari!

Schimband gandirea, iti schimbi viata a fost conceputa ca un sistem menit sa va transforme gandirea proprie si potentialul pas cu pas, astfel incat sa puteti avea succesul dorit in fiecare aspect al vietii.

Brian Tracy se axeaza pe importanta fixarii scopurilor, pe eliberarea gandirii si pe capacitatea de a imagina propriul potential nelimitat. Doisprezece principii care ajuta pe oricine sa porneasca pe calea unei vieti personale si profesionale mult mai implinite. 

Autorul este atat unul dintre cei mai cunoscuti oratori profesionisti, cat si o personalitate in lumea afacerilor de astazi. in fiecare an, el isi traieste visul prin faptul ca ajuta mii de oameni sa isi traiasca la randul lor visurile.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem. 

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Ghiduri esentiale pentru cei ce doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

 

Produs publicat in 2006 de Curtea Veche
Data aparitiei: Ianuarie 2006
Colectia Carti-Cheie
Format: 130/200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 336
ISBN: 973-669-255-8
Mai mult