Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vindeca-ti mintea: Retete pentru o sanatate integrala bazate pe medicamente, afirmatii si intuitii

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Foarte multi oameni nu stiu sa ramana calmi, fericiti si focalizati in aceasta lume din ce in ce mai complexa. Ce putem face pentru a ne pastra starea de focalizare, un psihic stabil si o memorie intacta in conditiile in care creierul si corpul nostru sunt bombardate clipa de clipa cu informatii si influente din toate directiile? Aceasta carte unica in felul ei combina stiinta de ultima ora cu compasiunea si cu intelepciunea, oferindu-ne raspunsuri extrem de utile.

   Vindeca-ti mintea continua abordarea explorata pentru prima data de dr. Mona Lisa Schulz si Louise Hay in cartea Totul este bine: Vindeca-ti corpul cu ajutorul medianei, afirmatiilor si intuitiei. in cazul de fata, aceasta abordare este aplicata pentru diferite afectiuni ale mintii, cum ar fi depresia, anxietatea si dependenta, dar si tulburarile de memorie si de invatare sau chiar starile mistice. Daca vei citi aceasta carte, vei invata din ea ce se intampla in creierul si in corpul tau atunci cand:

   • Te simti trist, manios sau panicat;

   • Esti dependent de o substanta sau de un comportament;

   • Ai dificultati de concentrare, iti vine greu sa citesti; sau sa iti amintesti anumite lucruri;

   • O trauma din trecut iti intuneca mintea in prezent;

   • O stare emotionala reprezinta un indiciu pentru o boala fizica;

   • Si multe altele.

   in fiecare capitol vei putea trai o "experienta vindecatoare virtuala" citind despre studiile de caz din Clinica Totul Este Bine, in care dr. Mona Lisa isi foloseste intuitia medicala pentru a diagnostica diferite probleme de sanatate ale unor clienti tipici, impreuna cu Louise, ea ofera solutii si afirmatii pentru restabilirea starii de bunastare.

   Abordarea de tip "o pastila pentru orice boala" a ajuns atat de prevalenta in zilele noastre incat foarte multi oameni cred sincer ca au nevoie de o interventie farmaceutica pe cat de scumpa, pe atat de schimbatoare. in realitate, medicamentele nu reprezinta decat una din abordarile vindecarii mintii. Suplimentele nutritionale ne ofera o alta modalitate de sustinere a sanatatii mintii si corpului, iar afirmatiile si diferitele forme de psihoterapie ne pot ajuta sa ne reechilibram prin schimbarea felului in care gandim. Cartea Vindeca-ti mintea iti pune toate aceste instrumente la dispozitie, ajutandu-te astfel sa iti alegi singur calea pe care o consideri cea mai utila pentru a reatinge starea de integritate.

Produs publicat in 2017 de Adevar divin
Data aparitiei: Februarie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 400
ISBN: 978-606-756-015-2
Mai mult