Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

A de la Armonie

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Viata de cuplu este o calatorie fascinanta, descrisa pas cu pas in randurile din aceasta carte.

Povestile reale din cabinet, reflecta realitatea cotidiana, cu dificultatile pe care le traverseaza cuplurile.

De ce unii reusesc, iar altii nu?

Raspunsul nu este o reteta precisa, ci mai degraba un cumul de idei si tehnici testate, care te pot ghida inspre atingerea armoniei in cuplul tau.

 

Oana te intampina cu multa caldura si iti transmite din prima clipa incredere. Nu are o bagheta magica, nu iti da sperante desarte si nu te pacaleste cu nimic. Te ajuta, in schimb, sa intelegi care este problema reala si cum poate fi ea rezolvata.

Terapia a fost pentru noi, ca o iluminare, iar rezultatul este o viata de cuplu, pe care nu o mai credeam posibila. (Elena si Victor, din Bucuresti)

 

Am intrat in cabinet plangand, si am iesit cu un inel pe deget. Intalnirile cu Oana sunt cuprinse in ceea ce numesc, un capitol esential al vietii mele.

Am reusit sa ma cunosc pe mine, sa imi acord importanta si in egala masura, sa fac acelasi lucru pentru cu partenerul meu.

Azi suntem altii si ne bucuram de fiecare clipa a vietii in doi. (Luiza, din Ploiesti)

 

Oana m-a trezit la realitate, cu blandete si calm. Mi-a aratat o perspectiva a vietii, pe care nu o vedeam si nici macar nu o credeam.

La finalul terapiei i-am multumit, iar ea m-a surprins cu raspunsul ei:

-       Eu iti multumesc, pentru toate lucrurile minunate pe care le-ai realizat si pentru ca mi-ai oferit sansa sa fiu martora la ele.

Asta face Oana, te ajuta, te ghideaza, te valideaza si apoi iti arata recunostinta, pentru ca stie cat ai muncit in terapie. (Cristi, din Bucuresti)

 

 

Despre Autor

Psihoterapeut specializat in terapia cuplului, in plan profesional, iar in viata de zi cu zi, sotie si mama a trei baieti.

Oana Nicolau a impletit de-a lungul timpului, experienta personala, cu teoria dobandita in anii de studiu si apoi cu practica acumulata in cabinet.

Este o iubitoare de oameni si se descrie ca fiind “un insotitor discret al cuplurilor, pe drumul lor catre armonie”.

Produs publicat in 2017 de Integral
Data aparitiei: Iunie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 160
ISBN: 978-606-992-005-3
Mai mult