Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cine mi-a luat cascavalul? Ed. a V-a revizuita

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Bestseller The New York Times vreme de cinci ani de la lansare, aceasta carte iti va folosi drept sursa de inspiratie si de motivatie. Ea contine cateva lectii de viata universal valabile. Ele isi dovedesc eficienta si dupa 20 de ani de la aparitie si peste 28 de milioane de exemplare vandute in toata lumea, iar de pe urma lor poate profita oricine isi doreste sa reduca stresul si sa aiba parte de mai mult succes atat in profesie, cat si in viata personala. Asa ca deschide cartea si intreaba-te cu sinceritate: fata in fata cu schimbarea, cu cine semeni? Cu soricelul Mirosila sau cu soricelul Gonila? Si, mai ales, cum vei reusi sa iti gasesti calea prin labirint pana la Noul Cascaval?

SPENCER JOHNSON (19382017) a obtinut o diploma de licenta in psihologie de la University of Southern California, o diploma de master de la Royal College of Surgeons din Irlanda, apoi si-a petrecut anii de stagiatura in cadrul Harvard Medical School si Mayo Clinic.

Este creatorul The One Minute Manager SystemTM si autorul sau coau-torul mai multor bestselleruri The New York Times, printre care se numara cartea de fata si titluri precum Manager la minut si Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente (traduse la Curtea Veche Publishing). In 2005, cartea Cine mi-a luat cascavalul?, dupa sapte ani de la aparitie, a fost declarata de Amazon.com cel mai bine vandut titlu de la infiintarea site-ului. Spencer Johnson, care abandonase cariera medicala pentru a scrie carti despre viata de zi cu zi, a ajuns celebru in urma popularitatii fara precedent a acestui titlu devenit un fenomen editorial si un manual al angajatilor de succes. Cartile sale au fost traduse in peste 45 de limbi si au fost tiparite in peste 50 de milioane de exemplare.

Produs publicat in 2019 de Curtea Veche
Data aparitiei: Februarie 2019
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 112
ISBN: 978-606-44-0200-4
Mai mult