Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Psihogenealogia. Vindecarea ranilor familiale si regasirea de sine

(19 voturi)
In curand!
Prezentare

Reasumarea istoriei personale si familiale, inscrierea mai corecta intr-o descenden??a sau intr-o legenda si punerea in ordine a „santierului“ lasat de stramosii nostri: acesta este obiectul psihogenealogiei clinice.

Psihogenealogia ne ofera posibilitatea sa ne pastram loialita??ile familiale care ne convin; sa scoatem la iveala tot ceea ce a fost vesel, onorabil, agreabil si linistit in familia noastra; sa lasam deoparte povara erorilor, a suferin??elor, a ranilor si a „pacatelor“ din trecut; sa acceptam ca in familia noastra pot exista si lucruri rele, rusinoase si nespuse, drame nerezolvate, pierderi pe care nu le putem admite si sa ne putem distan??a astfel, ca sa ne traim, in sfarsit, propria via??a.

Autoarea abordeaza aspectele esen??iale ale loialita??ilor familiale invizibile, sindromul de aniversare, memoria trupului, precum si cel mai bun mod de a trasa un arbore genealogic semnificativ. Ea ne ajuta sa ne punem cele mai potrivite intrebari ca sa traim, si nu doar sa supravie??uim, subliniaza capcanele pe care trebuie sa le evitam si ne deschide calea care ne permite „sa culegem nectarul din gradina familiei, pentru a face din el miere“.

Produs publicat in 2014 de Trei
Data aparitiei: Martie 2014
Colectia Psihologie-Psihoterapie
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256
ISBN: 978-973-707-899-5
Mai mult