Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Secretul femeilor fericite

(14 voturi)
In curand!
Prezentare

Vrei sa afli cum reusesc unele femei sa fie fericite in cuplu?

„La Roma, te porti ca romanii“, ne invata un vechi proverb. Asadar, daca vreti sa fiti fericita in cuplu, nu trebuie sa actionati ca un barbat, ci sa invatati cum sa-i vorbiti pe limba lui. Barbatul nu priveste viata si, prin urmare, nici cuplul la fel ca femeia. Nu incercati sa va modelati partenerul dupa bunul plac: ideal este sa-l intelegeti, sa aflati care este modul lui de a functiona si felul in care va completeaza prin faptul ca gandeste diferit. Invatati sa‑l iubiti asa cum este el si asa cum il veti descoperi in cartea de fata, nu asa cum vi l‑ati imaginat in adolescenta sau la inceputurile relatiei. Iar viata vi se va schimba, fiindca veti invata cum sa fiti irezistibila si de neinlocuit in ochii lui. 

Lectura acestei carti va va ajuta sa gasiti intimitatea, armonia, angajamentul si iubirea durabila in cuplu, inlesnind astfel realizarea proiectelor in doi. 

 

Din cuprins:

Ce trebuie sa faca si, mai ales, sa nu faca o femeie daca isi doreste o viata de cuplu armonioasa

Care sunt asteptarile, dar si nevoile conjugale fundamentale ale unui barbat, de care femeia trebuie sa tina in permanenta cont

Ce concesii trebuie sa faca o femeie daca vrea ca partenerul ei sa se implice cat mai mult in viata de cuplu

Ce inseamna un barbat sanatos si cum „functioneaza“ el in mod normal

Armele prin care o femeie poate deveni irezistibila in ochii partenerului

 

 

Yvon Dallaire este un reputat psiholog, formator si conferentiar canadian, cu supraspecializare in sexologie si cu o experienta de peste treizeci de ani in terapie si consiliere conjugala. Volumul de fata face parte dintr-o trilogie dedicata fericirii in cuplu, alaturi de Secretul cuplurilor fericite si Secretele barbatilor fericiti.

Produs publicat in 2017 de Philobia
Data aparitiei: Iunie 2017
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 208
ISBN: 978-606-8560-56-4
Mai mult