Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Emotiile & sanatatea

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Emotiile nu pot fi permanente. De aceea se numesc emotii – cuvantul „emotie“ provine din latinescul emotus, care inseamna „miscat“. Ele se schimba, de aceea sunt „emotii“. De la una la alta si voi va schimbati continuu. Acum sunteti tristi, peste putin timp sunteti fericiti; acum sunteti furiosi, peste putin timp sunteti compatimitori. Acum sunteti plini de iubire, in alt moment sunteti plini de ura; dimineata a fost frumoasa, seara este urata.

Si asa mai departe.

Aceasta nu poate fi natura voastra, pentru ca este nevoie de ceva in spatele tuturor acestor schimbari, ca o sfoara care le tine pe toate la un loc.

Asa cum, in cazul unui buchet, vedeti florile, nu vedeti sfoara, dar sfoara este cea care tine la un loc toate florile, in acelasi fel aceste emotii sunt toate asemenea unor flori.

Uneori infloreste mania, uneori infloreste tristetea, uneori fericirea, uneori durerea, uneori disperarea. Dar acestea sunt toate ca niste flori, si viata voastra intreaga este buchetul.

          Trebuie sa existe o sfoara; altminteri, v-ati fi „destramat“de multa vreme. Continuati sa fiti o entitate – asadar, care este sfoara, principiul calauzitor? Ce este permanent in voi?

 

Produs publicat in 2008 de Pro Editura si Tipografie
Data aparitiei: August 2008
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 338
ISBN: 978-973-145-164-0
Mai mult