Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Calatorul mistic. Cum sa inaintam spre un nivel mai inalt de spiritualitate

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte, publicata la editura For you, este un studiu aprofundat si fascinant, destinat tuturor celor ce vor sa se alature armatei lui Dumnezeu - celor ce doresc sa raspandeasca in jurul lor o energie pozitiva, in locul dusmaniei si energiilor negative.

Sylvia Browne ne conduce intr o alta calatorie incredibila - de aceasta data, oferindu ne informatii despre calatorul mistic. Ea ne explica diferenta dintre calatorii mistici si entitatile cu o misiune in viata, prezentand detalii despre acestia si actiunile lor, dar si despre modul in care si noi putem deveni spirite elevate.

Combinand informatii acumulate in timpul transelor, in calitatea sa de medium, cu date obtinute de la Francine - ghidul sau spiritual - Sylvia ne explica etapele care ne conduc catre un nivel inalt al spiritualitatii, folosind instrumente precum cele Opt Chei de Aur ale Cunoasterii si cele Sapte Raze Divine. Urmatorul pas il reprezinta indrumarile oferite de ea, in procesul care ne aduce in postura de calatori mistici.

Produs publicat in 2012 de For you
Data aparitiei: Mai 2012
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216
ISBN: 978-606-639-005-7
Mai mult