Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Ingeri 101. Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Doreen Virtue a auzit destul de frecvent aceasta intrebare la seminarele sale, astfel incat le recomanda de obicei participantilor cartea ei Vindecarea cu ingeri. Si-a dat totusi seama ca pana si aceasta carte este putin cam avansata pentru cei care participau pentru prima data la seminar, pentru cei nou veniti. Intr-o dimineata, atunci cand a vazut si a auzit clar titlul ingeri 101, Doreen a inteles ca ingerii voiau ca ea sa scrie o carte introductiva, cu informatii fundamentale despre aceste fiinte ceresti.

Deci, cartea aceasta este rezultatul acelei indrumari primite de la ingeri: o privire generala despre ceea ce sunt ingerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinte; despre rolul ingerilor in diferite texte spirituale si religii; despre caile prin care ingerii ne ajuta si despre cum sa-i chemam in ajutor; informatii despre ingerii pazitori si despre arhangheli, precum si cele mai frecvente intrebari despre ingeri.

Indiferent unde va aflati pe calea spirituala sau religioasa, aceasta carte va va ajuta sa-i intelegeti si sa-i iubiti mai profund pe ingeri, fiind in acelasi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima data contact cu aceste concepte.

Produs publicat in 2008 de Adevar divin
Data aparitiei: Iulie 2008
Colectia Lumea ingerilor
Format: 130x185
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 128
ISBN: 978-973-88591-5-9
Mai mult