Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mai fericit decat Dumnezeu

(11 voturi)
In curand!
Prezentare

Tu esti un maestru spiritual si s-ar putea sa nu stii acest lucru.

Acesta este manualul tau.

El a fost creat pentru tine, de catre tine. In acest moment, poate ca nu stii acest lucru, dar, in curand, vei sti...

Noi suntem cu totii Maestri Spirituali. Revelatiile extraordinare din aceasta carte demonstreaza, cu claritate, faptul ca fiecare fiinta umana poate deveni o manifestare a maiestriei spirituale, transformand viata obisnuita, intr-o experienta extraordinara de viata.

Autorul bestseller-ului Conversatii cu Dumnezeu iti ofera o calatorie spre fericire, prin intermediul unei invataturi captivante, care iti poate schimba viata.

Neale Donald Walsch este autorul seriei de carti Conversatii cu Dumnezeu, dintre care sase au intrat pe lista New York Times a celor mai bine vandute carti. Viata si activitatea sa au ajutat la crearea unei renasteri spirituale, scrierile sale fiind traduse in 37 de limbi si citite de milioane de oameni.

De la publicarea primei sale carti, care a ramas pe primul loc pe lista cotidianului New York Times, mai mult de doi ani si jumatate, el a calatorit in intreaga lume, pentru a le aduce oamenilor de pretutindeni, mesajul din Conversatii cu Dumnezeu.

In curand, orice om de pe Pamant va afla despre Marile Principii ale Vietii, despre modul in care actioneaza ele, despre scopul pentru care am fost creati si despre potentialul pe care il au, pentru a schimba lumea.

Iar ziua aceea va fi cu adevarat binecuvantata. Pentru ca, in acea zi, vom fi cu totii... Mai fericiti ca Dumnezeu.

Produs publicat in 2013 de For you
Data aparitiei: Iunie 2013
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 192
ISBN: 978-606-639-030-9
Mai mult