Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

MU - continentul pierdut

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

MU, continentul pierdut este cartea care initiaza teoria existentei unui continent pierdut in Oceanul Pacific.
Aparuta pentru prima oara in 1926, aceasta lucrare a fost republicata fara intrerupere de atunci!
Autorul ei, colonelul James Churchward, a fost un om extraordinar (soldat, inventator, lingvist, artist, cartograf, si geolog), iar aici el relateaza aventurile sale extraordinare din calatoriile facute in jurul lumii, in cautarea civilizatiilor mistice care au existat odata in negura vremurilor.
Churchward a pornit ca tanar soldat a armatei britanice in India ocupata, unde s-a imprietenit cu un preot hindus avand un nivel spiritual foarte inalt.
De-a lungul prieteniei lor de 12 ani, acest preot i-a aratat lui Churchward niste tablite antice de piatra care fusesera ascunse in pivnitele templului, timp de mii de ani. Tot el l-a invatat pe Churchward sa citeasca scrierea ezoterica inscriptionata pe tablite, afirmand ca acest limbaj era limba primara a umanitatii!
Tablitele povesteau despre o civilizatie foarte avansata, raspandita in toata lumea, care isi avea punctul de plecare pe un continent din Oceanul Pacific, care a fost pana la urma distrus de modificarile cataclismice prin care a trecut Pamantul. Ar putea fi adevarata o asemenea poveste?
Churchward a facut din aflarea raspunsului la aceasta intrebare misiunea vietii sale. Incepand cu sfarsitul anilor 1800, el a calatorit mult prin Asia Centrala si in Pacific, cautand indicii ale unor civilizatii pierdute – calatorii care ar fi extrem de dificile si costisitoare chiar si in zilele noastre.
A strans dovezi din Egipt, America Centrala, Siberia, America se Sud-Vest.
Concluzia investigatiei sale care l-a purtat prin lumea intreaga o puteti gasi aici, in aceasta carte.

Produs publicat in 2008 de Excalibur
Data aparitiei: Iunie 2008
Colectia Stiinta
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 383
ISBN: 978-973-88564-7-9
Mai mult