Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Oameni si miracole

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Exista oameni care devin lumina, care se ridica deasupra pamantului, care merg pe taciuni incinsi ori stau intinsi pe cuie. Exista oameni care pot degaja o mare caldura, care traiesc fara sa manance sau care vindeca boli incurabile, oameni care calatoresc in timp si care, dupa ce mor, nu putrezesc in mormant... O lista intreaga de capacitati aparent imposibile, dar care totusi exista, sfidand legile ratiunii.

Corpul uman - guvernat de legi in majoritate cunoscute - are, in anumite imprejurari, capacitatea sa se comporte intr-un mod atat de uluitor, de inexplicabil, incat se poate vorbi despre miracole.

Cartea de fata nu este un tratat despre sfintenie, nici despre mistica, ci o prezentare a acestor miracole. Helene Renard a inventariat fapte, a examinat marturii, a discutat cu oameni de stiinta, fara insa a-si propune sa studieze implicatiile religioase ale fenomenelor analizate. Rezultatul este o ancheta pe cat de completa, pe atat de stupefianta, scrisa cu concizie si rigoare stiintifica.

Helene Renard este ziarista si autoare a mai multor carti consacrate spiritualitatii si ezoterismului: L'apres-vie (Viata de dupa moarte, 1995), Les reves et l'Au-dela (Visele si lumea de dincolo, 1983), Dictionnaire des reves (Dictionar de vise, 1998).

Produs publicat in 2010 de Litera
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Colectia In afara colectiilor
Format: 130x195
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
ISBN: 978-973-67-5744-0
Mai mult