Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Paine pentru drum - un jurnal de intelepciune si credinta

(7 voturi)
In curand!
Prezentare

O carte cu 365 de mici reflectii-meditatii pentru fiecare zi a anului, care ne invita la o calatorie initiatica prin propriile trairi, ganduri si sentimente.

„In lunga noastra calatorie, ne prinde bine tovarasia lui Nouwen si a nuielusei sale fermecate. El se apleaca si descopera cu iscusinta stropul de intelepciune spirituala ascuns in lucrurile cele mai obisnuite.“ - Sora Helen Prejean, C.S.J.

„Avand o predilectie pentru ceea ce este vulnerabil, in suferinta, frant ori cazut – atat in natura umana, cat si in lumea noastra –, Nouwen reuseste sa-si ajute cititorii sa descopere ca in orice durere este ascunsa o bucurie, ca extraordinarul dupa care tanjesc ei este continut de cele mai multe ori de obisnuit, ca in rutina si monotonia existentei sunt ascunse frumuseti nebanuite. A avut aptitudinea de a recunoaste setea spirituala a timpului sau si de a-i raspunde intr-un mod relevant. Uimitoare este actualitatea mesajului sau, oferind la fiecare (re)citire noi valente si semnificatii.“ - Abel Dragomir

Produs publicat in 2014 de Galaxia Gutenberg
Data aparitiei: Aprilie 2014
Colectia Anima
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-973-141-541-3
Mai mult