Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Albinele si intelepciunea

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea lui John Penberthy, Albinele si intelepciunea foarte dragut ilustrata de Laurie Barrows, este o delicioasa parabola despre rostul fiintei umane, personificata de o albina, Buzz albinutul.

Jocul de cuvinte din titlul original To bee or not to bee te face sa zambesti instantaneu si in acelasi timp sa te astepti la ceva filosofic. Cartea nu desminte titlul. Scriitura este plina de veselie si de intelepciune pentru ca adevarurile esentiale de care aceasta carte este plina sa isi atinga tinta, si anume, transformarea spirituala a fiintelor umane.

Va regasiti foarte usor in scenele din carte, traiti cu sufletul la gura, aventurile „eroului principal“  identificandu-va cu el in totalitate, descoperind experienta vietii si a cunoasterii intelepte a acesteia, pentru ca intelepciunea scrisa aici iti atinge direct inima, sufletul.

Cartea a fost revelata autorului intr-o meditatie, dupa cum el insusi marturiseste... ca urmare, cartea are de toate: metaforele si comparatiile abunda intocmai ca roadele unei veri imbelsugate, o atmosfera speciala va invaluie si realmente veti trai o bucurie aparte cufundandu-va in lectura si lasandu-va vrajiti de acest amestec de splendoare a naturii materiale si a naturii umane.

Cartea incepe domol pentru ca mai apoi ritmul ei sa devina alert, actiunea reusind sa captiveze total cititorul. Desi poezia textului ramane, visarea dispare si nici iluzia nu se simte prea bine. Faptele se succed cu repeziciune si invataminte sacre la fel. Nu mai e loc nici timp de reverie caci viata vine catre tine si tu trebuie sa-i faci fata, sa te descurci si sa cresti, sa cazi si sa inveti ca mai apoi sa te inalti.

 

Produs publicat in 2008 de Mix
Data aparitiei: Iulie 2008
Colectia Lumea din noi
Format: 115x160
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 118
ISBN: 978-973-8471-78-8
Mai mult