Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

B.L.I.S.S. - natura extazului

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

In Natura extazului, publicata la editura For you, Maureen Moss, scriitoare, indrumatoare in viata si conducator de seminar, ne conduce intr-o calatorie spre extraordinar - pe drumul care ne duce inapoi la adevarata noastra natura, la extaz.

„Nu este nevoie sa te multumesti cu o viata banala, atunci cand in tine se ascunde o viata extraordinara. Stiu asta, pentru ca am avut parte de ambele“ - Maureen Moss

Aceasta calatorie magica realizeaza o vindecare profunda atat pe plan personal, cat si pe plan global. Cartea Natura extazului ne arata cum sa punem in armonie cele cinci elemente ale extazului - echilibrul, iubirea, integritatea, sexualitatea si sufletul. Relatarile intamplarilor personale de transformare, ca si o serie de indrumari de Explorare Interioara, presarate de-a lungul intregului text al cartii, ne ajuta in acest proces.

Din Natura extazului:

  • Echilibrul se realizeaza cand pasesti in lumina unui adevar, care depaseste cu mult ceea ce cunoaste mintea in momentul de fata.
  • „Sunt iubita si iubesc asa cum trebuie?“ Cu fiecare clipa in care-ti vei atinge propria inima, vei ajunge sa afli mai multe despre Iubire.
  • Cand iti traiesti viata cu Integritate, ia nastere o mare libertate si o legatura profunda cu Pulsul Universal.
  • Intelegerea caracterului Divin al Sexualitatii tale si a fortei pure a energiei tale sexuale sacre iti deschide inima si iti permite sa te apropii tot mai mult de inima lui Dumnezeu.
  • Cand urmezi mesajul Sufletului, ai de platit un pret, dar te asteapta si o recompensa. Pretul este ca viata ta, asa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodata la fel. Recompensa: viata ta, asa cum ai cunoscut-o, nu va mai fi niciodata la fel.
Produs publicat in 2006 de For you
Data aparitiei: Noiembrie 2006
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
ISBN: 978-973-7978-74-5
Mai mult