Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Conspiratia "Dumnezeu"?. De la superstitie la supraconstiinta

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

In aceasta carte, deopotriva curajoasa si inspirationala, Osho demonstreaza ca transformarea omului nu poate fi impusa de institutii, ci ea trebuie sa vina din cele mai profunde resorturi ale fiintei. Sunt prezentate 7 discursuri care propun o abordare pozitiva, creativa, a cautarii drumului catre libertate: meditatia Zen, singura capabila sa conduca la eliberarea reala.

 

Titlul in engleza: The God Conspiracy: The Path from Superstition to Super Consciousness 

 

„Mintea sceptica este cel mai frumos lucru din lume. A fost condamnata de religii, fiindca nu erau capabile sa raspunda intrebarilor ei. Religiile nu voiau sceptici, voiau doar credinciosi. Mintea sceptica este exact opusul credintei. 

Eu sunt intru totul pentru mintea sceptica. Nu credeti nimic pana nu experimentati. Nu credeti nimic, puneti totul sub semnul intrebarii, indiferent cat timp v-ar lua. 

Adevarul este scump. Nu este pentru cine crede, ci pentru cine cerceteaza.

Retineti insa: nu fiti sceptici pe jumatate. Fiti total sceptici. Un sceptic total este unul care se indoieste chiar si de propriul scepticism, la fel cum se indoieste de credintele celorlalti. Atunci cand este total, scepticismul se autodevoreaza, intrucat se indoieste chiar si de el insusi. Nu puteti sa renuntati la scepticism fara indoiala, fiindca ar insemna sa impartasiti punctul de vedere al credinciosului.

Daca reusiti sa puneti sub semnul intrebarii scepticul din voi, misticul nu este departe.”

Produs publicat in 2017 de Mix
Data aparitiei: Mai 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 330
ISBN: 978-606-8460-51-2
Mai mult