Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi. Un calendar spiritual

(8 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte, scrisa de Paul Ferrini si publicata la editura For you, contine ganduri si idei pline de intelepciune, pentru fiecare zi a anului. Ele ne dau ocazia de a intelege principiile spirituale care actioneaza in spatele evenimentelor si circumstantelor ce se desfasoara in vietile noastre. Pentru a intelege aceste principii, este nevoie de un exercitiu zilnic, care ne ajuta sa aprofundam trairile din vietile noastre si ne incurajeaza sa ne confruntam cu adevarul - oricat de dificil ar fi acest lucru.

Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi reprezinta un instrument care ne indruma sa intelegem lectiile spirituale continute in fiecare zi a vietii noastre.

Subiectele abordate sunt foarte variate, iar autorul nu ne ofera raspunsuri gata facute, ci ne face sa intelegem ca in fiecare intrebare pe care o punem se afla deja raspunsul, iar noi nu avem nevoie decat de o busola care sa ne arate incotro sa o luam. Folosind aceasta carte ca pe o busola, vom ajunge la propria noastra intelepciune intuitiva - iar acest drum ne duce spre limpezime interioara, pace si legatura directa cu divinul din noi.

Produs publicat in 2002 de For you
Data aparitiei: Ianuarie 2002
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 176
ISBN: 973-85347-3-9
Mai mult