Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Stiinta lui DE CE. Raspunsuri la intrebari despre lumea din jur

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

V-ati intrebat vreodata de ce plangem cand taiem ceapa? Sau de ce soparlele topaie de parca ar face flotari? Sau de ce frunzele isi schimba culoarea toamna?

 

Stati linistiti, nu sunteti singurii. Celebrul autor de lucrari stiintifice si realizator de emisiuni TV de profil Jay Ingram s-a intrebat si el aceleasi lucruri. Dupa o lunga cariera in care si-a pus intrebari existentiale precum: De ce timpul pare ca trece mai repede pe masura ce inaintam in varsta?, Avem cu totii ceva in noi din omul de Neanderthal?, De ce unele vietati isi arunca excrementele?, a sosit momentul sa puna capat acestor framantari. in cartea de fata, plina de analiza si de introspectie, dar si presarata cu numeroase observatii spirituale, care se adreseaza cititorilor de toate varstele, Jay Ingram ne comunica raspunsurile la intrebarile care l-au framantat mult timp si care l-au facut sa-si foloseasca cunostintele si imaginatia, cum ar fi:

 

Ce inseamna, de fapt, deja-vu?

De ce bratele lui Tyrannosaurus rex erau atat de scurte?

De ce pe unii oameni ii inteapa tantarii, iar pe altii nu?

Pisicile ne iubesc cu adevarat sau doar ne tolereaza?

Cainii sunt cu adevarat cei mai buni prieteni ai omului?

 

Plus alte intrebari pe care poate vi le-ati pus despre ecolocatie, Bigfoot, de ce cascatul este contagios si de ce visam in culori.

Interesant si amuzant ilustrata, dar si presarata cu numeroase detalii stiintifice, aceasta carte va va incanta si surprinde intr-un mod deosebit de placut.

Produs publicat in 2017 de Niculescu
Data aparitiei: Iunie 2017
Format: 160x230
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 200
ISBN: 978-606-38-0114-3
Mai mult