Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Bazele anatomiei

(19 voturi)
In curand!
Prezentare

Scopul declarat al acestui manual este cel de a-i ajuta pe elevii din clasele terminale de liceu care se pregatesc pentru medicina sau pe studentii din primul an de studiu la facultate sa descopere, sa inteleaga in profunzime si sa memoreze mai lesne elementele de baza ale anatomiei umane.

Textul, conceput special conform acestor cerinte si folosind terminologia anatomica internationala, prezinta esentialul anatomiei generale si al sistemelor anatomice, urmand constant de-a lungul celor 15 capitole un plan didactic foarte clar si eficient:

  • organogeneza
  • morfologie
  • anatomie functionala.

O prezentare grafica aerata, in care s-au lasat ample spatii marginale, permite lucrul direct pe carte.

Ilustratiile, sugestive, exceptionale prin modernitatea planselor si prin calitatea stiintifica, sunt foarte numeroase si originale. Prin simplitatea si directetea lor pedagogica ele permit o insusire fara dificultati a cunostintelor cerute.

Casetele marginale pe fond albastru, numite Resurse Atlas, fac trimitere la iconografia complementara din lucrarea Atlas de anatomie, de acelasi autor, aparuta la Editura Litera in 2014.

Intrebarile cu raspuns multiplu, care apar la sfarsitul fiecarui capitol, dau posibilitatea celui care consulta cartea sa isi verifice rapid si eficient cunostintele acumulate.

Didactica, dar atractiva, prezenta lucrare este un instrument de cunoastere accesibil si imbina cel putin doua calitati esentiale pentru un astfel de demers – o prezentare grafica de cea mai inalta tinuta si o viziune care, pornind de la originea si morfologia structurilor anatomice, ajunge la functionalitatea acestora, oferind un punct de reper pentru abordarea succinta a unor aspecte clinice.

Produs publicat in 2015 de Litera
Data aparitiei: August 2015
Format: 220x280
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 392
ISBN: 978-606-741-940-5
Mai mult