Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Programarea jocurilor pentru adolescenti (CD inclus)

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

Ai jucat o multime de jocuri. Acum e momentul sa-ti creezi propriul tau joc!

Programarea jocurilor pentru adolescenti te ajuta sa-ti formezi aptitudinile necesare pentru a crea toate elementele primului tau joc video - de la grafica si animatie la sunete si muzica. Vei invata chiar sa incorporezi si elemente de inteligenta artificiala. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta de programare. Vei invata pe parcurs tot ceea ce trebuie sa stii, utilizand programul BlitzPlus, un limbaj de programare usor de invatat, pe care ti-l vei insusi cu ajutorul autorului. La sfarsitul cartii vei ajunge sa-ti creezi propriul tau joc de calculator. Programarea jocurilor nu trebuie sa fie grea. Cu aceasta carte si cu propria ta curiozitate, ai inceput perfect!

Ce se afla pe CD:

  • Exemple de elemente artistice din carte
  • Biblioteca de imagini SpriteLib GPL
  • Exemple de efecte sonore si de fisiere muzicale
  • Exemple de jocuri create cu BlitzPlus
  • Exemple de limbaje, inclusiv BlitzBasic, BlitzPlus (versiune demo valabila 30 de zile), Blitz3D si BlitzMax (versiune demo valabila 30 de zile)
  • Versiune demo valabila 30 de zile a programului Paint Shop Pro® 7
  • Versiune demo valabila 30 de zile a programului MilkShape 3D
  • Versiune demo valabila 21 de zile a programului Cool Edit Pro
  • Tot codul sursa al cartii
  • O versiune nelimitata, actualizata a programului BlitzPlus va fi disponibila pentru descarcare de la site-ul Web al autorului, la adresa www.maneeshsethi.com.


Maneesh Sethi a urmat liceul in California si este student al Universitatii Stanford incepand cu anul 2006. A lucrat in domeniul Web designului si al dezvoltarii inca din clasa a cincea. A fost fondatorul si designerul-sef al unei companii de design pentru site-uri Web, numita Standard Design. Sethi a predat programarea jocurilor la emisiunea Call for Help a canalului american TechTV si la conferinte de programare a jocurilor, precum Xtreme Game Developer Xpo. Este autorul volumului Web Design for Teens si a primei editii a acestei carti (publicata in limba engleza), ambele aparute la editura Thomson Course Technology, precum si a cartii How to Succeed as a Lazy Student. Poti afla mai multe despre el la adresa www.maneeshsethi.com.

Produs publicat in 2006 de Rosetti International
Data aparitiei: Septembrie 2006
Format: 180x230
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 368
ISBN: 973-7881-11-7
Mai mult