Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Tehnologiile informatiei - Notiuni de baza

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Societatea moderna se bazeaza pe folosirea tehnologiilor informatiei si comunicatiilor. Aceste tehnologii sunt folosite de un numar mare de persoane si nu mai sunt doar apanajul unor profesionisti.  Competente digitale sunt cerute pe scara larga. Sunt necesare competente de utilizare diferentiate de la cele necesare pentru folosirea aplicatiilor de tip eBusiness pana la cele pentru folosirea curenta a tehnologiilor digitale. Instruirea insuficienta in utilizarea tehnologiilor informatiei conduce la un cost al ignorantei digitale care poate fi cuantificat prin productivitate slaba si crestere considerabila a timpilor de executie a proiectelor.

 

Cartea urmareste initierea unui numar cat mai mare de oameni in folosirea corecta a tehnologiilor informatiei. Simpla stapanire a unor instrumente digitale cum sunt posta electronica, navigarea web, procesarea de texte sau tabele nu este suficienta.

 

Cartea se bazeaza pe experienta didactica  si manageriala de decenii a profesorului universitar Vasile Baltac, a cursurilor predate unui mare numar de studenti, masteranzi si manageri, pe constatari privind lacunele teoretice care conduc la practici nepotrivite. Foarte multe notiuni si multi termeni specifici au intrat in uz curent in societate, iar cel ce foloseste tehnologiile informatiei este bine sa cunoasca aceste lucruri. Fara stapanirea lor, va avea un randament slab in folosirea lor

 

Produs publicat in 2011 de Andreco Educational
Data aparitiei: Ianuarie 2011
Format: 165x240
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 298
ISBN: 978-973-1719-15-3
Mai mult