Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Palatul de clestar

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Roman de epoca, despre dragoste, afaceri si politica, care se intinde peste trei tari (Birmania, India, Malaysia), trei generatii, mai multe razboaie si un secol de istorie orientala, pana in Birmania comunista a anilor ’90.

Un roman in care mai intai se calatoreste pe cai si elefanti, apoi in masini de epoca si avioane argintii.

Cand Rajkumar o zareste in Palatul de Clestar pe Dolly, fata care pleaca in exil cu familia regala birmana, baiatul de numai 11 ani se indragosteste iremediabil.

Anii trec, el face avere din exploatarea tecului in jungla, dar nu o uita pe fata de la Curtea reginei birmane. Peste multi ani, el porneste in cautarea ei...

O iubire torida pe o plantatie de cauciuc din Malaya, un soldat cu numele si indoielile unui erou din Mahabharata, scene sfasietoare de razboi, scene erotice memorabile, sacrificiu de sine, tradari si multa dezradacinare impanzesc acest palat de clestar in care aproape toate personajele viseaza sa se intoarca intr-un taram fabulos, intr-o tara care le este pe veci interzisa.

Pana la aparitiei romanului "O mare de maci" (roman finalist BOOKER PRIZE), aceasta saga tulburatoare a fost, vreme de un deceniu, cel mai mare succes international al lui Ghosh…

 

Produs publicat in 2011 de Taj
Data aparitiei: Mai 2011
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 608
Mai mult
Nu ai vizualizat nici un produs.