Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pachet Eliberarea tinutului Oz

(8 voturi)
In curand!
Prezentare

Povestea lui Dorothy Gale, eroina principala a Vrajitorului din Oz de L. Frank Baum, a parut sa se incheie atunci cand fata din Kansas s-a intors acasa, la ferma saracacioasa a matusii Em si a unchiului Henry. Numai ca, atunci cand ai cutreierat prin magicul Tinut Oz si te-ai desfatat cu minunatiile sale, prafoasa prerie americana nu iti mai poate fi pe plac. Asa ca, atunci cand Dorothy primeste o pereche de pantofi rubinii fermecati de la Glinda, Vrajitoarea cea Buna de la Miazazi, nu poate rezista ispitei de a se reintoarce in taramul de basm. Tanara porneste intr-o noua aventura, una in care va afla ca magia si toti cei care o folosesc se schimba in permanenta. Si ca, uneori, e tare greu sa stabilesti ce este Bine si ce este Rau. Sau daca nu cumva pe tine insati te paste pericolul de a te preschimba, dintr-o nevinovata eroina, intr-o tirana nemilostiva, caci...
"S-au dus zilele cand Dorothy Gale salva Tinutul Oz, cantand, voioasa, impreuna cu munchkinezii, iar toate aventurile ei se terminau, mereu, cu bine! Pentru aceia care doresc sa porneasca pe drumul pavat cu caramizi galbene, alaturi de o eroina care e complexa, intunecata si mai pe potriva epocii noastre decat a inceputului de secol al XX-lea, Nicaieri nu e ca in Oz!"
USA Today
"Danielle Paige reuseste sa isi transporte cititorii inapoi in magicul Tinut Oz, cel creat de L. Frank Baum. Iar cartea aceasta izbuteste sa rescrie, intr-o cheie mult mai inspaimantatoare, o poveste clasica."
American Library Association Booklist

Produs publicat in 2018 de Corint
Data aparitiei: August 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: -1
ISBN: 9789731004327
Mai mult