Contact:
031.9301
comenzi@elefant.ro
Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat - Franz S. Wagner

Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat

( Fii primul care voteaza! )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2009 la Mast
Data aparitiei: Ianuarie 2009
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 157
ISBN: 9789731822495
Clasament bestseller:
#40154 in Carti
#1 in GastronomieFeluri regionale & internationale
-15% Reducere Pret vechi: 15,00 lei 12,75 lei
Cand primesti produsul
Bucuresti Curier rapid 01 august 6,90 lei
Posta 05 - 07 august 6,90 lei
National Curier rapid 01 august 6,90 lei
  Posta 05 - 07 august 6,90 lei
*Datele sunt estimative
Gratuit
Adauga in wishlist
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator Elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Cere editie digitala
Spune-i editorului:
Vreau aceasta carte in editie electronica!


Nu ai inca un eReader? Vezi aici ofertele noastre! Daca ai tableta sau telefon, descarca gratuit aplicatia Elefant Reader pentru Android sau pentru iPad/iPhone
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia

Citeste mai mult...

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Review
blog comments powered by Disqus