Program: Lu-Vi 09:00 - 22:00 / Sa-Du 10:00 - 19:00
Contact:
031.9301
comenzi@elefant.ro
Cos
Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat - Franz S. Wagner

Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat

4 ( 1 Vot )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2009 la Mast
Data aparitiei: Ianuarie 2009
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 157
ISBN: 9789731822495
Clasament bestseller:
#44972 in Carti
#70 in GastronomieFeluri regionale & internationale
-10% Reducere Pret vechi: 15,00 lei 13,50 lei
Cost unic de transport 9.9 lei
Cost unic de transport 9.9 lei
Cost unic de transport 9.9 lei Indiferent daca alegi livrarea prin curier sau prin posta si indiferent de localitate, pe elefant.ro costul de transport este 9.9 lei
Deschizi coletul inainte de plata
Deschizi coletul inainte de plata
Deschizi coletul inainte de plata Pentru a te asigura ca ai primit exact ce ai comandat, ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia inainte de plata. In cazul in care ai platit online si vrei sa returnezi coletul, te asiguram ca iti vom returna suma achitata in cel mai scurt timp posibil.
Gratuit
Adauga in wishlist
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator Elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia

Citeste mai mult...

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Review
blog comments powered by Disqus