Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Afumaturi, pastrama, carnati: carne de porc, vita, pasare si vanat
(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)

Produs publicat in 2009 de Mast
Data aparitiei: Ianuarie 2009
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 157
ISBN: 9789731822495
Mai mult
Nu ai vizualizat nici un produs.
Retur gratuit 30 de zile, indiferent de motiv.
Hai pe Messenger! Asistenta pentru orice nevoie. Poti plasa chiar si comenzi
Ai intotdeauna Livrare Gratuita in locatiile elefant.ro