Program: Lu-Vi 09:00 - 22:00 / Sa-Du 10:00 - 19:00
Contact:
031.9301
comenzi@elefant.ro
Cos
Titu Maiorescu Si Cultura Romana - Ovidiu Cotrus

Titu Maiorescu Si Cultura Romana

( Fii primul care voteaza! )
Multumim pentru vot
Produs publicat in 2000 la Paralela 45
Data aparitiei: Ianuarie 2000
Tip coperta: Brosata
Format: 140 x 200
Numar pagini: 144
ISBN: 9735932253
Clasament bestseller:
#52983 in Carti
#47 in Publicistica & Eseuri
-30% Reducere Pret vechi: 2,89 lei 2,02 lei
Cand primesti produsul
Bucuresti Curier rapid 06 februarie 6,90 lei
National Curier rapid 06 februarie 6,90 lei
*Datele sunt estimative
Gratuit
Adauga in wishlist Notifica-ma cand devine disponibil
Vei primi notificare imediat ce produsul intra in stoc
x Puteti comanda acest produs introducand numarul dvs de telefon. Un operator Elefant.ro va suna in urmatoarele 60 minute si va cere telefonic restul datelor necesare. Numarul de telefon: Trimite
Prezentare Gasiti utila aceasta informatie? Da / Nu

Ovidiu Cotrus a fost un membru marcant al Cercului Literar de la Sibiu. Preocuparea constanta pentru reconsiderarea operei maioresciene se inscrie firesc pe orbita orientarii cerchistilor catre linia maioresciana a culturii romane, continuata de E. Lovinescu - modelul recunoscut al Cercului de la Sibiu. Studiul lui Cotrus este - cum remarca ingrijitorul editiei, Cornel Ungureanu - „o invitatie la reintregirea imaginii lui Maiorescu”.

Citeste mai mult...

Ovidiu Cotrus a fost un membru marcant al Cercului Literar de la Sibiu. Preocuparea constanta pentru reconsiderarea operei maioresciene se inscrie firesc pe orbita orientarii cerchistilor catre linia maioresciana a culturii romane, continuata de E. Lovinescu - modelul recunoscut al Cercului de la Sibiu. Studiul lui Cotrus este - cum remarca ingrijitorul editiei, Cornel Ungureanu - „o invitatie la reintregirea imaginii lui Maiorescu”. Fara a fi encomiastic, portretul realizat de autorul studiului Titu Maiorescu si cultura romana reliefeaza contributia modelatoare a mentorului „Junimii” in cultura si literatura romana.