Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant

(1 voturi)
Scholl

Obtineti talpi catifelate fara efort! Pila electronica Scholl Velvet Smooth™ cu cristale de diamant indeparteaza pielea ingrosata in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate. Nu trebuie decat sa rotiti

cu grija pila peste pielea ingrosata si veti vedea cum aceasta este indepartata.

Contine: 1pila electronica pentru indepartarea pielii ingrosate a talpilor, 4 baterii AA

 

Prima utilizare: 1. Rotiti baza aparatului in directia opusa acelor de ceas. 2. indepartati capacul de la baza aparatului si apoi izolantul de culoare rosie. 3. Repozitionati baza si rotiti in directia acelor de ceas pentru a securiza inchiderea. 4. Urmati instructiunile pentru utilizarea regulata.

Utilizare regulata: 1. Asigurati-va ca aveti capatul rotativ fixat corespunzator in aparat. Nu utilizati aparatul daca nu are capatul rotativ incorporat. 2. Porniti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre partea stanga si indreptati cu atentie capatul rotativ catre zona cu piele ingrosata a talpilor. Exfolierea celulelor moarte se va produce treptat. Utilizati numai pe pielea uscata. in timpul utilizarii, nu apasati foarte tare, in caz contrar aparatul se va opri. 3. Opriti si verificati daca pielea este suficient de catifelata. in caz contrar, reporniti aparatul si utilizati pana cand obtineti catifelarea dorita. Atentie! Nu actionati asupra aceleiasi zone mai mult de 3-4 secunde o data. Opriti utilizarea daca pielea devine iritata sau inflamata. 4. inchideti aparatul prin rotirea cercului argintiu catre dreapta. stergeti/clatiti picioarele pentru a indeparta excesul de celule exfoliate. 5. Uscati/curatati complet piciorul. 6. Aplicati lotiune hidratanta si masati pielea, acum atat de catifelata! Dupa utilizare: Pila electronica pentru pielea ingrosata a talpilor nu poate fi utilizata sub dus, in contact cu apa. Pentru a curata suprafata capatului rotativ inaintea unei noi utilizari: 1.Opriti aparatul. 2. indepartati capatul rotativ din aparat prin apasarea butonului lateral si apoi trageti cu grija capatul rotativ din aparat. 3. Clatiti capatul rotativ sub presiunea jetului de apa. 4. Curatati aparatul cu o carpa umeda curata. 5. stergeti atat capatul rotativ, cat si aparatul cu o carpa uscata curata. 6. Repozitionati capatul rotativ. inlocuirea capatului rotativ: inlocuiti capatul rotativ atunci cand observati ca devine ineficient. Utilizati numai rezerve de capete rotative Scholl special concepute pentru acest aparat. 1. Asigurati-va ca aparatul este oprit. 2. indepartati capatul rotativ din aparat prin apasarea butonului lateral si apoi trageti cu grija capatul rotativ din aparat. 3. Puneti noua rezerva de capat rotativ in aparat apasand cu varful acesteia in oricare dintre cele 2 laturi, dupa care fixati cu grija. 4. Capatul rotativ trebuie sa fie fixat corespunzator in aparat inainte de utilizare.

Precauţii: A se utiliza numai pe pielea îngroşată a tălpilor. A se folosi numai pe piele uscată. Nu utilizaţi aparatul pe nici o altă parte a corpului. Utilizaţi numai în scopul pentru care a fost creat. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu acţionaţi asupra aceleiaşi zone mai mult de 3-4 secunde o dată. Opriţi utilizarea în cazul în care apare iritaţia sau o stare de disconfort. A nu se utiliza pe piele rănită, iritată sau inflamată. Nu introduceţi aparatul în apă. Acest produs nu se poate utiliza de către diabetici şi de către persoanele cu o slabă circulaţie a sângelui. În momentul funcţionării, ţineţi aparatul departe de păr şi de haine. 

 

Aparatul respectă legislaţia europeană în vigoare privind reciclarea. Produsele pe care este prezent simbolul de coş cu roţi "barat" trebuie reciclate separat de deşeurile menajere la finalul duratei de viaţă a acestora. NU eliminaţi aparatul împreună cu deşeurile menajere obişnuite. Vă rugăm să vă adresaţi autorităţilor locale pentru asistenţă

Mai mult