Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Unguent cu extract de Galbenele, 120 ml

(0 voturi)
120 ml
Ghid marimi
Sabio

Ce este:
Florile de galbenele (Calendula officinalis) contin ulei volatil, flavonozide, alcooli triterpenici, steroli, carotenoide, acizi polifenolici, principii amare, rasini si mucilagii. Sunt renumite pentru puternica actiune de vindecare a ranilor, datorita marii lor puteri de reparare a tesuturilor si de promovare a regenerarii celulare. Au actiune antiinflamatoare, cicatrizanta, antibacteriana si antifungica.
Ce face:
Extern, se foloseste sub forma de unguent in cazul afectiunilor pielii si mucoaselor : rani, arsuri (arsuri superficiale si putin intinse), arsuri solare, ulcerul varicos, degeraturi, diverse inflamatii si abcese, ciuperci la picioare, pustule, etc.
Extractul din flori de galbenele este minunat pentru copii si bebelusi, pe cat de eficient, pe atat de bland. Unguentul cu galbenele este recomandat pentru tratarea iritatiei de scutec, precum si a oricaror iritatii si descuamari ale pielii nou-nascutilor si copiilor.
Crema tip unguent cu galbenele de la Sabio este bogata in substante astringente, antibacteriene, antiinflamatoare, cicatrizante, nutritive, cu efect dermoprotector, calmant si reparator.
Cum se foloseste:
Dupa igiena locala, se aplica o cantitate potrivita de crema pe zona afectata si se maseaza cu miscari delicate, pana la patrunderea produsului in piele. Se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie.

Mai mult